Implantologie

Terapia prin implanturi dentare reprezinta o metoda sigura, moderna, minim invaziva de restaurare a cavitatii bucale din care lipsesc de la unul pana la toti dintii. Terapia include doua etape: etapa chirurgicala , in care se insera implantul propriu- zis in os si etapa protetica, de aplicare a coroanei dentare, care poate avea loc imediat sau la distanta de maxim 6 luni dupa prima etapa.Daca osul este adecvat din punct de vedere cantitativ, se aplica implanturile ca atare. Daca pacientii prezinta defecte osoase, inaintea inserarii implanturilor trebuie practicate interventii de augmentare osoasa – aditii de os granular, blocuri osoase, ridicarea mambranei sinusale, etc.

Sistemul fast&fixed se adreseaza pacientilor ce si-au pierdut toti dintii sau ce prezinta dinti irecuperabili. Acest sistem consta in inserarea a 6 implanturi la maxilar si a 4 implanturi la mandibula si aplicarea in aceeasi zi a unei lucrari fixe provizorii pe care pacientul o va purta 6 luni; dupa aceasta perioada se va realiza lucrarea fixa definitiva. Marele avantaj al acestei metode este ca pacientul va avea in aceeasi zi cu operatia dinti ficsi care il vor ajuta sa se integreze in viata sociala imediat postoperator.

Despre noi

Asigurăm gama completă de tratamente stomatologice și ne străduim să atingem excelența prin munca noastră.

Despre noi

Personalul clinicii

Echipă de dentiști dedicați meseriei, fiecare pacient beneficiind de un tratament stomatologic personalizat și de calitate.

Echipa noastră

Contactaţi-ne